Geter Machine, vibratory Polishing Machine - Qilong
  • banner2.6
  • banner
  • banner3.36

Udan lan garing mesin polishing

mesin polishing Kita cocok kanggo mecah lan polishing macem-macem bagian logam karo mecah udan lan mecah garing. Sawise polishing, dryer perlu.

  • 3-dimensi vibratory Machine Finishing

    3-dimensi vibratory Machine Finishing

  • dehidrasi Dryer

    dehidrasi Dryer

  • Double Machine Barrel pangatusan Polishing

    Double Machine Barrel pangatusan Polishing

Baru

Saliyane kanggo produk kinerja dhuwur, Qilong menehi training technical free, test mecah logam lan layanan 24 jam. Tegese kita ngidini sampeyan bisa safety lan luwih irit-malah ing kahanan nemen.

BRAND QILONG PRODUCTS

  • DSC_1582
  • DSC_1634
  • DSC_1646

Dongguan Qilong Barrel Finishing Machine Co., Ltd. iku salah siji saka anjog Produsèn profesional ing China kang specialized ing ngrancang lan Manufaktur macem-macem 3-dimensi mesin Kola vibratory, efficiency dhuwur vibratory horisontal pagawean mesin, centrifugal dhuwur-kacepetan Kola mesin, dhuwur- tiltable mesin kacepetan vibratory Kola, mesin dehidrasi-kacepetan dhuwur lan hexagonal (segi wolu) silinder mecah mesin, uga marketing macem-macem watu mecah lan agen.

Kita produk sing utamané dipigunakaké kanggo chamfering, deburring lan polishing ing bahan seng, aluminium, tembaga, wesi, stainless steel lan Magnesium alloy ...

We duwe pengalaman 30 taun 'ing ngembangaken produk lan Manufaktur. Nganggo Taiwan kedher motor lan kualitas spring lan ngimpor PU adhesive lining.

Feature Products

Ing aplikasi kanggo mesin Kola kita limitless. Kene sampeyan bakal weruh gallery gambar lan video kanggo golek inspirasi kanggo proyek sabanjure.