Geter Mesin, Vibratory Polishing Mesin - Qilong
  • banner2.6
  • banner
  • banner3.36

Baseuh jeung garing mesin polishing

mesin polishing kami téh cocog pikeun grinding na polishing sagala rupa penjuru logam kalawan grinding baseuh jeung grinding garing. Saatos polishing, dryer ieu diperlukeun.

Arrivals anyar

Salian produk kinerja tinggi, Qilong nyadiakeun latihan teknis bébas, tés grinding logam jeung layanan 24-jam. Éta hartina urang ngidinan Anjeun pikeun dianggo kaamanan jeung éfisién-pisan sanajan di kondisi ekstrim.

Brand QILONG produk

  • DSC_1582
  • DSC_1634
  • DSC_1646

Dongguan Qilong Laras pagawean Mesin Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji ngarah produsén profésional di Cina nu husus dina ngarancang jeung manufaktur rupa 3-dimensi mesin pagawean vibratory, efisiensi tinggi vibratory horizontal pagawean mesin, centrifugal-speed tinggi pagawean mesin, high- tiltable mesin speed vibratory pagawean, mesin dehidrasi-speed tinggi na héksagonal (octagonal) silinder grinding mesin, ogé pamasaran rupa batu grinding sarta agén.

Produk urang nu utamana dipaké pikeun chamfering, deburring na polishing on bahan séng, alumunium, tembaga, beusi, stainless steel sarta alloy magnésium ...

Simkuring gaduh pangalaman 30 taun 'dina ngamekarkeun produk jeung manufaktur. Ngadopsi Taiwan béja motor na-kualitas luhur spring jeung impor PU napel pinding.

fitur Produk

Aplikasi pikeun mesin pagawean urang nu limitless. Di dieu Anjeun baris nempo hiji galeri gambar sareng video pikeun manggihan inspirasi pikeun proyek Anjeun salajengna.